Philips spaarlampen

Philips spaarlampen: milieuvriendelijk, energiezuinig en voordelig

Philips spaarlampen zijn zeer milieuvriendelijk en vanwege de energie-efficiëntie een goed alternatief voor conventionele lampen en gloeilampen. De spaarlampen worden steeds kleiner, lichter en krachtiger en zijn bovendien door hun lange levensduur zeer voordelig.

Philips spaarlampen: minder energieverbruik en langere levensduur

Philips spaarlampen gebruiken aanzienlijk minder energie voor dezelfde hoeveelheid licht dan traditionele lampen. De energiebesparing kan wel oplopen tot 80%. Daarnaast hebben deze spaarlampen een langere levensduur. Ze hoeven dus minder vaak te worden vervangen, wat een extra kostenbesparing oplevert. Met een overstap naar Philips spaarlampen houdt u dus niet alleen rekening met het milieu, maar denkt u ook om uw portemonnee.

Spaarlampen in verschillende soorten sockets

Philips spaarlampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten sockets. Na controle van de onderkant van uw oude lamp, kunt u hetzelfde type lamp voor uw fitting kiezen. Er worden drie hoofdtypen onderscheiden: type B22 (fitting met 22 mm diameter), type E14 en E27 (Edison schroeffitting) en type GU10 (2-pins socket). Het vermogen vindt u op de oude lamp. Om de juiste wattage voor de juiste energie van de spaarlamp te bepalen, dient u een vermenigvuldigingsfactor van 0,7 toe te passen. Dus een gloeilamp van 30 Watt inruilen voor een Philips spaarlamp van 20 Watt.

Lichtbron van hoge kwaliteit met uitstekende kleurweergave

De lichtbron van Philips spaarlampen is minimaal van dezelfde kwaliteit als van gewone gloeilampen. De kleurweergave is uitstekend en bovendien stoten de spaarlampen weinig warmte af. De lampen zijn onder meer verkrijgbaar in de kleurtemperaturen 2700K (warm wit) en 6500K (daglicht). Philips spaarlampen zijn er in verschillende vormen. Van een tube-vorm tot een decoratieve vorm. De veelgebruikte bolvormige spaarlampen zijn zeer geschikt voor open armaturen, waarbij de spaarlamp zichtbaar blijft. Zij zijn verkrijgbaar in meerdere wattages en kleurcoderingen.

Vele mogelijkheden om energiezuinige Philips spaarlampen te gebruiken

Energiebesparende Philips spaarlampen zijn over het algemeen ideaal voor continue verlichting van het huisnummer ’s nachts of in kamers zonder ramen die op kunstlicht aangewezen zijn. Spaarlampen worden ook in toenemende mate toegepast als trapverlichting of als geschakelde bewegingsmelder, waarbij het licht alleen voor korte tijd nodig is. Bijvoorbeeld bij de garagedeur onder de carport, om de sleutel goed in het slot te kunnen steken. Er zijn in het assortiment ook dimbare spaarlampen die kunnen worden ingesteld of als handschakelaar kunnen worden gebruikt.

Philips spaarlampen kunt u snel en voordelig online bestellen. Het aanbod is breed en veelzijdig. U vindt altijd een spaarlamp naar uw smaak die in uw interieur volledig tot zijn recht komt.