Sfeerverlichting voor thuis

Het wordt donker buiten, maar met de juiste verlichting maak je het gezellig in huis. Maar welke lampen zijn geschikt voor jouw woonkamer? Hoe verlicht je het plafond? Wat maakt licht gezellig? Dit zijn zomaar wat vragen die we allemaal hebben. Hieronder geven helpen we jou advies om de juiste keuzes te kunnen maken.

Kiezen voor led lampen

Kies voor Led als je energie wilt besparen. Een gloeilamp wordt heet en verliest daardoor veel energie. Kun je met Led verlichting wel sfeer creëren? Er is in een korte tijd veel veranderd. Deze nieuwe vorm van verlichting kan tegenwoordig ook voor de juiste gezelligheid in huis zorgen. Flame led lampen zijn hier een goed voorbeeld van. Voor nog meer controle over de juiste sfeer in huis kun je led tegenwoordig ook dimmen. Mijn advies, kies altijd voor led. Denk wel goed na over de kleur, vorm en toepassing.

Waar hang ik een plafondlamp of plafonnière?

Ons advies is vrij eenvoudig. Een platte ronde plafonnière kennen we allemaal. Ons advies luidt: Hang deze eenvoudige lampen niet op in de woonkamer. Door de platte vorm geven plafonnières een verspreid licht. Als lichtbron zijn ze met name geschikt om een totale ruimte te voorzien van goed licht. De badkamer is een goed voorbeeld van een dergelijke ruimte. Voor meer sfeer in huis kiest men vaak voor een wat grotere sierlijke plafondlamp. Hanglampen hangt men boven een hoge tafel. Daarentegen staan grote prachtige plafondlampen perfect boven een lage salontafel. Een lichtplan begint met deze twee lampen. De overige verlichting is geheel naar smaak aan te vullen.

Het kiezen van de juiste verlichting begint natuurlijk niet bij de lichtbron. Een goed lichtplan begint met een goede hanglamp. Onze ogen zoeken direct naar licht, en zijn dus direct op uw hanglamp gericht. Een moderne lamp boven een eikelhouten klassieke tafel is geen geslaagde combinatie. Een neutrale kleur van de lamp is wel zo veilig, maar niet erg speels.

Overige verlichting

Verlichting is natuurlijk net als de rest van je huis zeer afhankelijk van je persoonlijke smaak. Maar handige tips over verlichting helpen je wel bij het maken van goede keuzes.

Milieuvriendelijke Acties

Power tools zijn een levensstijl geworden en er zijn zoveel apparaten en machines die batterijen vereisen, van LED lichten tot elektrische auto’s, voor zowel ons als voor de volgende generatie. Of het binnen of buiten is, deze power tools vereisen de benodigde batterijen die het apparaat de energie te geven die het nodig heeft om te werken. Items zoals Craftsmen batterijen kunnen gemakkelijk voor dit doeleinde worden verworven, als aanvulling op herlaadbare pakketten van retailers die u geweldige deals aanbieden; wat ook betekent dat u een goede daad verricht voor het milieu. Door herlaadbare pakketten te kopen of door de hervul optie te gebruiken, kunt u uzelf ervan weerhouden om stortplaatsen verder op te hopen. In een tijdperk waarin onze natuurlijke bronnen, waaronder kostbare benzine verbruikt worden en opraken, zal de besparing van deze bronnen ons nog lange tijd kunnen steunen